Η εταιρεία SCRAP ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ είναι η εγγύηση στην ανακύκλωση μετάλλων


Η εταιρεία SCRAP ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ με τον ιδιόκτητο στόλο της από ειδικά γερανοφόρα οχήματα και το έμπειρο προσωπικό της, αναλαμβάνει να παραλάβει από τις εγκαταστάσεις σας το σκραπ άμεσα και υπεύθυνα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφαλή φόρτωση των υλικών από τον χώρο σας.

Τα στελέχη της εταιρίας είναι στη διάθεσή σας να συζητήσουν μαζί σας και να σας προτείνουν καλύτερες λύσεις αποθήκευσης του σκραπ στις εγκαταστάσεις σας βελτιώνοντας τη διαχείριση τους αλλά και την λειτουργικότητα και αισθητική στο χώρο σας.

Είναι σε θέση να εγγυηθεί συμφέροντες οικονομικούς όρους με πολύ καλές τιμές και καλούς τρόπους πληρωμής για μια μακρά και εποικοδομητική συνεργασία. Η σύγχρονη οργάνωση της εταιρίας σε συνδυασμό με τη μακρά της εμπειρία και το αξιόλογο δίκτυο πωλήσεων την έχουν καταστήσει πρωταγωνιστή στον κλάδο της.

Επιπλέον, αξιόπιστο και ειδικευμένο προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της ανακύκλωσης μετάλλων είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει άμεσα και να σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις στα ζητήματά σας.

Η καλύτερη εγγύηση των υπηρεσιών της εταιρείας είναι το ευρύ δίκτυο συνεργατών της και οι μακρόχρονες σχέσεις με τους προμηθευτές της.

                                                            

  

 

 


 

Αποξήλωση κτηρίων

Υπάρχουν αρκετά εγκαταλελειμμένα κτίρια ή μη. Σε κάθε περίπτωση αναλαμβάνουμε την αποξήλωση τους.

Αυτό θα βοηθήσει εσάς ώστε ο χώρος να απελευθερωθεί και να καθαριστεί.

Με ευαισθησία προς  το περιβάλλον και την υγεία των συμπολιτών μας, τα συνεργεία μας άρτια εξοπλισμένα συγκεντρώνουν και μεταφέρουν προς ανακύκλωση όλα αυτά τα υλικά μετάλλου ώστε να γίνει μια ολοκληρωμένη αποξήλωση στο κτήριο.

Ανακύκλωση Βιομηχανικού εξοπλισμού

Μία από τις βασικές μας υπηρεσίες είναι και αποκομιδή προς ανακύκλωση των μετάλλων παλαιού Βιομηχανικού εξοπλισμού.

Μετά από την κλήση σας, θα έρθουμε στο συγκεκριμένο χώρο ώστε να εκτιμήσουμε την κατάσταση.

Τα έμπειρα συνεργεία μας θα συγκεντρώσουν μηχανήματα, ψαλίδια, στράντζες, τόρνους, και θα τα μεταφέρουν προς ανακύκλωση απελευθερώνοντας το χώρο σας.

Περισυλλογή μετάλλων από Εργοστάσια και Βιομηχανίες

Εργοστάσια και Βιομηχανίες που δεν λειτουργούν πλέον, μπορούν να έχουν στους εγκαταλελειμμένους χώρους τους μέταλλα κατάλληλα προς ανακύκλωση.

Ακόμη και οι εν λειτουργία Βιομηχανίες, έχουν υπολείμματα μεταλλικά που και αυτά μπορούν να ανακυκλωθούν.

Και στις δύο περιπτώσεις τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, μετά από μελέτη του χώρου και εκτίμηση και στην καλύτερη τιμή, αφαιρούν με ιδιαίτερη προσοχή τα άχρηστα για εσάς μέταλλα και τα οδηγούν στην ανακύκλωση.

Με αυτή μας την υπηρεσία επιτυγχάνουμε τρία σπουδαία πράγματα –στόχους:
Α) την άμεση αποζημίωσή σας για το βάρος των μετάλλων
Β) τον καθαρισμό του χώρου σας
Γ) την προσφορά στο περιβάλλον μέσω της ανακύκλωσης

Κορυφαίοι στον χώρο της Ανακύκλωσης Mετάλλων


Η εταιρία μας είναι μια από της κορυφαίες στο χώρο της ανακύκλωσης με πολυετή εμπειρία, άρτια οργάνωση και μεγάλο στόλο οχημάτων.

Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα που μας διακρίνουν είναι: Διαθέτουμε άριστα καταρτισμένο προσωπικό. Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και εγγυάται την ασφάλεια και την σωστή αποσυναρμολόγηση. Πελάτες μας είναι χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Σεβόμαστε το περιβάλλον και δεν απορρίπτουμε οποιαδήποτε επιβλαβή ουσία σε αυτό εξασφαλίζοντας έτσι ένα καθαρότερο περιβάλλον για τις επόμενες γενιές.

Ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες για την αποσυναρμολόγηση και περισυλλογή των προς ανακύκλωση υλικών. αποξήλωση κτιρίον εργοστάσιων μεταλλικών-κατασκευών Για τις μεταφορές μας χρησιμοποιούμε ειδικά οχήματα κατάλληλα για κάθε περίσταση.

Αγοράζουμε τα παλιά σας μέταλλα Σκραπ πληρώνοντας τοις μετρητοίς.

Πολύτιμες Υπηρεσίες

Δραστηριοποιούμαστε ως επιχείρηση στο χώρο της ανακύκλωσης,έχοντας πολυετή εμπειρία, άρτια οργάνωση και μεγάλο στόλο οχημάτων.
 
Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα που μας διακρίνουν είναι:
 
Διαθέτουμε άριστα καταρτισμένο προσωπικό.
 
Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και εγγυάται την ασφάλεια και την σωστή αποσυναρμολόγηση.
 
Πελάτες μας είναι χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.
 
Σεβόμαστε το περιβάλλον και δεν απορρίπτουμε οποιαδήποτε επιβλαβή ουσία σε αυτό εξασφαλίζοντας έτσι ένα καθαρότερο περιβάλλον για τις επόμενες γενιές.
 
Ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες για την αποσυναρμολόγηση και περισυλλογή των προς ανακύκλωση υλικών.
 
Για τις μεταφορές μας χρησιμοποιούμε ειδικά οχήματα κατάλληλα για κάθε περίσταση.
 
Αγοράζουμε τα παλιά σας μέταλλα σκραπ αλουμινίου, χαλκός, ορείχαλκος, μοτέρ, καλώδια.